Buna ziua, stiu ca nu e o intrebare prea comuna dar sper ca cineva ma poate ajuta cu un raspuns. Momentan am un PFA (posibila trecere pe SRL cu 2 angajati de la anul), dar as dori cel mai probabil de la anul sa plec pentru cativa ani cel putin la lucru in strainatate in spatiu non european (Japonia / Australia).
Daca ar fi posibil d.p.d.v legal as dori sa imi pastrez in acest timp PFA / SRL in Romania. As dori sa stiu in prima faza daca asta ar fi legal, si la fel la nivel de lucru / venit, ar fi permis sa desfasor inca activitate de munca pe acestea daca nu as fi fizic in Romania ?
Este permis sa desfasurati inca activitate cu aceste PFA / SRL in Romania daca veti pleca pentru cativa ani cel putin la lucru in strainatate in spatiu non european. Dar sa aveti in vedere sa lasati aici o persoana de incredere, poate chiar contabilul autorizat, care sa urmareasca riguros depunerea declaratiior si plata impozitelor la finante la termenele respective
VisuTheodor
Buna ziua,
De curand prietena mea s-a apucat sa aplice gene fir cu fir, afacerea (daca o pot numii asa) este foarte profitabila si ne dorim sa legalizam toata ... (vezi toată discuția)