avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Obligativitatea de a angaja (microintreprindere)
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Obligativitatea de a angaja (microintreprindere)

Buna ziua.. as dori ceva ajutor, eu si un prieten am hotarat sa infintam un SRL (microintreprindere) ce se va ocupa de printuri (textile, cani, stikere s.a.) si in aces srl noi vom fi cei ce vor munci, vrem sa stim care vor fi toate taxele ce vor fi de platit..si cel mai important, daca va fi nevoie sa facem angajare a unuia dintre noi?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:31, 15 Decembrie 2019
O SRL poate functiona fara angajati. Ca asociati si, presupun, administratori, puteti presta munca neretribuita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school andreigabriel andreigabriel buna ziua, Problema mea este urmatoare: urmeaza sa inchiriez un spatiu in care as dori sa infintez un after school (apx 30 de copii). In acest sens va ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate andreigabriel andreigabriel buna ziua, Problema mea este urmatoare: urmeaza sa inchiriez un spatiu in care as dori sa infintez un after school (apx 30 de copii). In acest sens va rog ... (vezi toată discuția)
Srl-d sau srl domsa domsa Buna ziua, sunt studenta si in scurt timp as avea de lucru cateva ore pe saptamana. Firma la care ar urma sa prestez munca doreste ca eu sa-mi fac SRL-D si ... (vezi toată discuția)