avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Indemnizație
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Indemnizație

Bună seara aș avea si eu o întrebare am terminat concediu de lauzie pe 5 septembrie și pe data de 8 octombrie am depus cerere ccc suntem in 11 decembrie si inca nu mi-a ajuns indemnizația întrebarea e imi vine din septembrie sau din octombrie am sunat să vad ce sa intamplat la biroul de plăți indemnizați si am aflat ca secretara primariei mi-a depus dosarul abea in 5 noiembrie si ce nu mă lămurește pe mn e ca mi sa spus că dosarul a fost înregistrat la primăria de care apartin in data de 21 octombrie problemă e că din 8 si până în 21 ce se întâmplă cu zilele astea?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:28, 12 Decembrie 2019
Buna dimineata,
O sa primiti indemnizatia incepand cu data de 6 Septembrie, adica pe vreo 33 luni...
A trebui sa vina luna aceasta...
Multumesc frumos
Cu placere!
P.S., era vb. de 3 luni dar tastatura si neatentia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal bejanflorentina82 bejanflorentina82 Ink nu m-am lamurit de aceea va rog sa ma ajutati sa inteleg aceasta problema.Am lucrat ca asistent pers angajata de primarie pe 21 septembrie conform legii am ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului silvia pa silvia pa Buna seara!am si eu o nelamurire!eu am nascut pe 1 oct.si am fc cerere la ajofm de intrare in ccc 2ani,si astept sa imi vina actele ptr depunerea dosarului.eu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie racherucristina racherucristina buna ziua, imi puteti spune ,va rog,daca indemnizatia de crestere copil se plateste retroactiv,adica daca am terminat concediul prenatal in septembrie si am ... (vezi toată discuția)