avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna seara.As avea o intrebare simpla dar poate ma ajuta raspunsul.Informativ sau mai auzit ..intamplat cazuri in care poate sa iti iasa in functie de greutate organism..etc..in sange mai putin decat in aerul expirat?Va multumesc
De obicei in sange iese dublu. Depinde de fiecare caz.
Stimate domn,

In sange, valoarea este relativ dubla, un calcul exact poate fi realizat printr-o expertiza medico-legala, in ipoteza in care sunt doua probe biologice.

De când mă știu expert tehnic judiciar auto (1972) nu am auzit un asemenea caz.
ing. Ioan Ciobanu
Am inteles.Da au fost doua la diferenta de o ora intre ele.Va multumesc

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Stimate domn,

In sange, valoarea este relativ dubla, un calcul exact poate fi realizat printr-o expertiza medico-legala, in ipoteza in care sunt doua probe biologice.

As avea o intrebare la Dvoastra daca ati citit cazul meu..cu un avocat de la bun incepuy credeti ca ar fi sanse sa se solutioneze in 3 luni ? Si vrei sansa legala am sa scao cel mai ieftin?adica sa am permisul in 3 luni.Multumesc

Florinelll89 a scris:

Am inteles.Da au fost doua la diferenta de o ora intre ele.Va multumesc

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Stimate domn,

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.41 nconstantinescu2003 nconstantinescu2003 Stie cineva sa-mi spuna, cat ar fi rezultatul probelor biologice, in cazul in care la etilotest a iesit 0.41? multumesc! (vezi toată discuția)
Au trecut 4 luni de când dosarul pentru alcool la volan a ajuns la procuror și acesta a respins cererea de acordare a dovezii de circulație. cât mai poate dura până la soluționare? Nella27 Nella27 Au trecut 4 luni de când sotul meu a fost prins cu 0.44 alcool in aerul pur si in sange 0.80 prima probă si 0.60 a doua, dosarul a ajuns la procuror iar el a ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan: alcoolemia a fost cu 0.03 peste limita contravenției. care poate fi sentința și cum pot grăbi soluționarea dosarului de urmărire penală? MirceaPa MirceaPa Bună ziua, Am fost prins cu alcoolemie de 0.43 în aerul expirat. Mi s-a prelevat proba de sânge la IML, și încă nu am primit rezultatul. Am fost la ... (vezi toată discuția)