M-am inscris la Spiru Haret in 2005 la Facultatea de Management Financiar Contabil, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune, Ciclul I Bologna, Invatamant la distanta, specializare acreditata in baza Hotararii de Guvern 916 din 2005.
Este recunoscuta diploma mea de licenta obtinuta in urma examenului de licenta din 2008?, si are timbru sec si stampila MECT(Ministrul Educatiei, Cercetarii si Tineretului), avand in vedere ordonanta 10 din 2009 si ordinului 5202 din 2009?
Diploma dvs. valabil obtinuta si emisa, va ramane valabila pana la anularea ei printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila si numai pentru cauze si in conditiile stabilite de lege.
Anularea unui act obtinutin mod cu totul legal nu ar trebui sa fie posibila. Iar anularea unui act ilegal se constata in instanta, prin administrarea probelor privind (i)legalitatea acestuia.
Daca prin absurd se emite o astfel de decizie mai aveti si CEDO. Ce se intampla cu Spiru Haret este calomnie pe fata, dar am dificultati in strangerea probatoriului.