Buna ziua sotul meu a decedat recent ramanand in urma 2 fetite ,socrilor mei adica bunicilor paterni le-am interzis accesul la fetite din cauza faptului ca ei ma hartuiau ma stresau aducandumi acuze nefondate si instigat fetița cea.mica de 5 ani împotriva mea ,au ei vreun drept asupra copiilor mei având în vedere că soțul a decedat?
Este dezirabil sa existe relatii armonioase, civilizate cu bunicii paterni.
In cazul in care dumneavoastra ati obstructiona dreptul de vizitare, bunicii se pot adresa instantei de tutela, in sensul stabilirii programului de vizitare.
Pentru faptul ca acestia creeaza o imagine distorsionata a dvs. , influentand in acest mod fetita, va puteti adresa DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI.
Reprezentantii acestei institutii pot sugera sa beneficiati de consiliere psihologica, adecvata, asa incat sa nu mai survine conflicte majore, intre dumneavoastra si bunicii paterni.
Dumneavoastra exercitati autoritatea parinteasca.
Dumneavoastra luati deciziile majore, in procesul de crestere si educare.
Puteti avea in vedere si varianta in care dumneavoastra achitati sedinte de terapie, pentru a evita divergentele, tensiunile in raporturile de familie.
Succesiune
viki.alex
Buna seara!
Ma adresez dumneavoastra in speranta ca imi veti oferi sfaturile necesare pentru urmatoarea situatie.
Bunicii paterni au decedat; bunicul a ... (vezi toată discuția)