avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1350 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi parintesti

Buna ziua sotul meu a decedat recent ramanand in urma 2 fetite ,socrilor mei adica bunicilor paterni le-am interzis accesul la fetite din cauza faptului ca ei ma hartuiau ma stresau aducandumi acuze nefondate si instigat fetița cea.mica de 5 ani împotriva mea ,au ei vreun drept asupra copiilor mei având în vedere că soțul a decedat?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:54, 13 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pot obtine un program de vizita.
Stimata doamna ,

Este dezirabil sa existe relatii armonioase, civilizate cu bunicii paterni.

In cazul in care dumneavoastra ati obstructiona dreptul de vizitare, bunicii se pot adresa instantei de tutela, in sensul stabilirii programului de vizitare.

Pentru faptul ca acestia creeaza o imagine distorsionata a dvs. , influentand in acest mod fetita, va puteti adresa DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI.

Reprezentantii acestei institutii pot sugera sa beneficiati de consiliere psihologica, adecvata, asa incat sa nu mai survine conflicte majore, intre dumneavoastra si bunicii paterni.

Dumneavoastra exercitati autoritatea parinteasca.

Dumneavoastra luati deciziile majore, in procesul de crestere si educare.

Puteti avea in vedere si varianta in care dumneavoastra achitati sedinte de terapie, pentru a evita divergentele, tensiunile in raporturile de familie.

Orice masura este luata in interesul minorului.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minora 8 ani - probleme cu tatăl și cu familia lui Titza. Dumitrita Titza. Dumitrita Bună ziua, sunt divorțată și am o fetita de 8 ani. Problema este ca micuța a devenit minge de ping pong între mine și familia fostului soț. După ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere si drept de vizitare minor STAICU_MIHAELA84 STAICU_MIHAELA84 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajute si pe mine un avocat cu un sfat. Am divortat acum mai bine de doi ani. La divort am agreat ca fetita noastra in varsta ... (vezi toată discuția)
Succesiune viki.alex viki.alex Buna seara! Ma adresez dumneavoastra in speranta ca imi veti oferi sfaturile necesare pentru urmatoarea situatie. Bunicii paterni au decedat; bunicul a ... (vezi toată discuția)