avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In CIC pot incasa si indemnizatie din venituri PFA si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In CIC pot incasa si indemnizatie din venituri PFA si dividende de pe firma unde sunt administrator?

In CIC pot incasa si indemnizatie din venituri PFA si dividende de pe firma unde sunt administrator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 13 Decembrie 2019
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

Insa, intrebati si la AJPIS/ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veniturile din vanzare actiuni anuleaza indemnizatia crestere copil? Andrei19831983 Andrei19831983 Buna ziua, in cazul in care se obtin venituri din vanzare actiuni (nu neaparat dividende, ci efectiv tranzactionarea actiunilor), acestea anuleaza ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ramy92 ramy92 buna ziua!daca am un cont online de pariuri sportive si am castigat o suma destul de mare si as incasa.o se suspenda indemnizatia? (vezi toată discuția)
Venit chirii dacă afectează indemnizație crestere copil. Bianca Adriana Bianca Adriana Dacă sunt în creștere copil și obțin venituri din chirii de app 8400 lei anual ce se întâmplă cu indemnizația pt creștere copil, se suspendă? (vezi toată discuția)