avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie garsoniera cumparata recent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie garsoniera cumparata recent

Buna ziua,
Fratele meu vrea sa cumpere o garsoniera el fiind plecat inafara tarii si nu poate scoate procura de la consulat asa repede.El vrea sa trimita banii tatalui intr-un cont sa cumpere pe numele lui garsoniera ,apoi el poate sa o doneze lui?
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2019
roby2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:52, 13 Decembrie 2019
Da, daca o sa mai vrea sau Doamne fereste nu o sa se întâmple ceva, situație în care va trebui dezbătută succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la dreptul de mostenitor CelenaW CelenaW tatal a murit luna trecuta, noi suntem 3 frati care nu ne intelegem si eu nu sunt in tara. nu stiu pe ce nume este casa in care locuiesc parintii . mama este ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament roby2019 roby2019 Fratele meu este in Germania de ceva timp impreuna cu sotia si doreste sa cumpere un apartament in Romania.Problema e ca la consulat e distanta mare si vrea sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune ciudata. este testamentul valid??? ema.1 ema.1 Buna seara. Avem urmatoarea problema de rezolvat: tata a avut doua surori.Nici una dintre ele nu a avut descendenti. Una dintre ele a decedat in 2006 ,fiind ... (vezi toată discuția)