avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECUZARE JUDECATORI !!??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECUZARE JUDECATORI !!??

Am facut o cerere stramutere a unei cauze datorita faptului ca Instanta respectiva nu-mi prezinta incredere , termenul fixat pentru solutionarea stramutarii fiind in martie 2010!!
..In acelasi timp am solicitat ICCj si suspendarea cauzei ...aceasta refuzandu-mi cererea .....!! ....nu stiu de ce ?????
....POT RECUZA JUDECATORII ACELEI INSTANTE ?????
DE CATE ORI POT SA FAC RECUZARE ????
AS DORI SA-I RECUZ PE TOTI DE LA ACEA INSTANTA !!!!!
..Pot ????
Va multumesc ????
Cel mai recent răspuns: ion-alin , utilizator 16:48, 5 Decembrie 2009
Va multumesc !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Suspendare in camera de consiliu la iccj ..!!!??? ion-alin ion-alin Am facut o cere de stramutare a unui proces si in acelasi timp am solicitat supendarea procesului la instanta respectiva . Am obtinut un certificat prin care ... (vezi toată discuția)
Pot solicita un termen de judecata intr-un litigiu pana la solutionarea cererii de stramutare? cristina69 cristina69 Buna ziua, As vrea sa stiu daca intr-un litigiu de munca aflat in apel al carui termen de judecata este fixat ptr. maine si a carui stramutare am solicita-o ... (vezi toată discuția)