avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

Buna seara. Exista fonduri nerambursabile pentru constructia de locuinte(blocuri). Daca da, acestea se pot vinde(dupa cat timp) sau inchiria persoanelor doritoare
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 18:48, 15 Februarie 2010
Buna ziua,
Puteti incerca aici:
[ link extern ] /
Raspunsul este scurt: fonduri europene si alte ajutoare de stat, NU.

Formele de subventie de stat pentru acest tip de activitate sunt programele Prima Casa si cele derulate de ANL.

Pe de alta parte, o firma de constructii poate aplica pentru achizitia de utilaje sau alta activitate de dezvoltare similara. Chiar si pentru firmele cu activitate de dezvoltare (promovare) imobiliara se pot accesa ajutoare de stat, dar nu finantare pentru constructia de locuinte, ci finantare pentru dezvoltarea activitatii firmei.
Buna dimineata!:coffee:
Se pot accesa Fonduri nerambursabile care sa poata fi folosite ca si CAPITAL DE LUCRU? Avem mai multe utilaje de constructii in care nu am investit nimic de cativa ani...si acum....TREBUIE...REINTINERITE. In ultimii ani, cu veniturile noastre am platit creditele, "darile" la Stat, cheltuieli curente..etc si...gata banii. Avand in vedere ca DOAR O ANVELOPA ne costa aprox 7000 lei #-o..... pt.cele 9 utilaje..avem nevoie de un CAPITAL "consistent":stunned:
Sanatate si o saptamana linistita!
Acelasi NU ca si mai sus. Fondurile nerambursabile, in general, se acorda pentru achizitia de active (imobilizari). Nu se primesc niciodata bani ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare szotyori szotyori Pentru a inregistra in contabilitate un calculator de exemplu pe care l-am adus de acasa cand am infintat firma, ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Tanar interprinzator (28 ani) in mediu industrial-urban - informatii accesari fonduri europene igorash igorash Buna Ziua. Cat timp am facut studiat in perioada facultatii (Politehnica) si masteratului am lucrat in domeniul feroviar.Anul acesta doresc sa incep demararea ... (vezi toată discuția)
Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)