avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Munca in folosul comunitatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Munca in folosul comunitatii

Exista vreo posibilitate de a putea sa plătesc zilele de munca in folosul comunității? Întreb asta deoarece timpul nu îmi permite sa le Execut pe toate pana la următoarea data programată pentru serviciul de probațiune și as dori sa știu dacă aceste zile in care nu pot sa ma prezint as putea sa le plătesc
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 17:26, 17 Decembrie 2019
Nu exista aceasta posibilitate.
Nu puteti achita munca neremurata, aceasta trebuie prestata efectiv, altminteri, se poate dispune revocarea formei de individualizare si executarea in penitenciar.

Munca neremunerată în folosul comunităţii se execută într-un interval de cel mult 6 luni de la data începerii prestării muncii, cu excepţia situaţiilor în care persoana nu mai este aptă pentru prestarea unei sau unor activităţi dintre cele stabilite de consilierul de probaţiune ori starea de incapacitate temporară de muncă a încetat, situaţii în care munca neremunerată în folosul comunităţii poate fi prestată până la expirarea termenului de supraveghere. Două ore de activitate prestată efectiv echivalează cu o zi de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca neremunerata in folosul comunitatii flori_56 flori_56 Poate sa-mi explicecineva cate ore pot presta intr-o zi(munca in folosul comunitatii), avand in vedere ca sunt si angajat si lucrez in ture? Va m ultumesc! (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii vasiledela4 vasiledela4 ce inseamna munca in folosul comunitatii? cum se pesteaza ? cit timp ? daca am si un loc de munca cum pot munca in folosul comunitatii? (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare vasiledela4 vasiledela4 in cazul in care primesc o condamnare cu suspendare cum trebuie sa procedez care sint pasi de urmat daca primesc si munca in folosul comunitatii trebuie sa ... (vezi toată discuția)