avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Călătorie cu pașaportul la limita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Călătorie cu pașaportul la limita

Bună Seara. Suntem în Germania dar vrem sa ne întoarcem în Țară iar fetiței mele o sa ii expire pașaportul. Cu o zi înainte de expirare a pașaportului
putem călătorii cu avionul? Lămuriți-mă va rog.
Cel mai recent răspuns: Radu.B , utilizator 12:06, 16 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Deci nu ar nici o problema deoarece pașaportul expira a doua zi după călătorie.
Din cate stiu pasaportul trebuie sa aiba o valabilitate minima de 6 luni. Cel mai bine sunati la consulat/institutie care va poate spune 100%, ca sa nu va treziti in cine stie ce situatie.
De ce ar trebui valabilitate 6 luni dacă noi mergem în Țara noastră natală unde ii putem face un alt pașaport fetiței?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc in germania, am buletinul expirat ... Hreniuc Maria Hreniuc Maria Buna ziua am o intrebare locuiesc in Germania am buletinul expirat de aproape o luna si strebuie sa revin in tara sa il reinoiesc pot calatori cu avionul pana ... (vezi toată discuția)
Buletin pierdut, zbor avion? AugustinB AugustinB Bună ziua! Sunt in Germania, cetățean român, mi-am pierdut buletinul, l-am declarat la poliție, am zbor dus intors. As dori sa stiu daca pot trece cu ... (vezi toată discuția)
Pasaport la urgenta Alina Fuchs Alina Fuchs Buna seara. Pasaportul fetei mele expira pe 14.07.2019 iar programarea la consulatul din Bonn am primit-o pe 16.09.2019. Imi puteti spune , va rog ce pot face ... (vezi toată discuția)