Buna seara, in data de 15 octombrie un prieten de al meu a fost oprit de Politie in timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice. Testat fiind cu etilotestul, acesta a indicat valoarea de 0.71mg/l in aerul expirat, ulterior fiind dus la spital de unde i s-au recoltat 2(doua) probe biologice. Trebuie sa specific ca in noaptea in care a fost oprit de Politie nu a predat permisul, din cauza ca nu avea actele la el.
La aproximativ o saptamana de la incident a primit acasa o adresa prin care i se comunica sa predea permisul si sa mearaga sa plateasca analizele de sange, lucru pe care l-a si facut, dar cu o intarziere de aproximativ o saptamana pentru ca era la serviciu intr-o alta localitate decat cea de domiciliu.
Ma intereseaza care pot fi solutiile care se pot dispune intr-o asa situatie?
Este posibil sa scape fara sa i se anuleze permisul?
Trebuie sa specific ca este la prima abatare si ca nu a fost implicat in nici un incident rutier.
Multumesc in mod anticipat si astept raspunsuri!
Sunt persoana in cauza .... va multumesc anticipat pt detalii
Sincer sa fiu , am plecat din Targoviste sa muncesc in Bucuresti , nu prea dispun de bani pt a-mi lua avocat ....asa ca ma las pe mana LEGII
Acum pot sa zic ca sunt in tema ....
am fost si eu intr`o situatie.deci la echilotest aveam 0.82,prima proba la sange 1.30 si a doua 1.15.Ma prins pe data de 22.10.2008.Am fost chemat la parchet,apoi m`am judecat.Sentinta : o luna cu suspendare -pe 2 dec 2009.Si acum ast sa treaca anul sa fac din nou scoala de soferi.Bafta!!