avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate stabili viteza fara urme de franare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate stabili viteza fara urme de franare

Buna ziua am rugamintea daca ma puteti ajuta orientativ ,am fost implicat intr un accident rutier ,in urma caruia a rezultat atingerea celor doua autivehicule si vatamarea corporala a unui conducator auto, eu incercind sa trec de pe o banda pe alta, din spate cu viteza a venit un alt auto ma acrosat dupa care a virat brusc stinga a dat intr o bordura a rupt un copac de 20 cm la baza si apoi sa rasturnat pe o parte, mentionez cu nu a frinat deloc, in acest caz se poate stabili viteza lui de deplasare, totul s a petrecut pe un sens unic cu trei benzi si la 5 metri de trecerea de pietoni semaforizata, va multumumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Tudorache Razvan , utilizator 14:28, 1 Februarie 2023
Se poate stabili cu aproximație de către expert.
Cum? În baza a ce?

Laszlo Bicsak a scris:

Se poate stabili cu aproximație de către expert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu un accident pe trecere pietoni nanuc nanuc Veneam dinspre serviciu spre casa, pe banda a treia. Pe banda a doua la o anumita distanta era un autoturism \"scoala\" care a oprit brusc la trecerea de ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto ContSters271857 ContSters271857 in urma unui accident rutier anul 2007,luna 3 ziua 2- expertiza tehnica judiciara,....circulatia se desfasura in conditii de vizibilitate specifice zorilor ... (vezi toată discuția)
Acordare de prioritate pietonilor sorinpasare sorinpasare Am fost sancţionat contravenţional, potrivit art.135 din codul rutier, ca nu am acordat prioritate unui pieton care traversa o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)