Eu nu vad ce drepturi are concubina.
Drept la mostenire nu are.
Incercati sa consultati verbal un avocat intrucat e greu de inteles ceva fara sa vedem actele.
TATAL MEU A MUNCIT IN STRAINATATE SI PE PERIOADA CONCUBINAJULUI ATRIMIS BANII CONCUBINEI SA EDIFICE ACEST IMOBIL PE TERENUL BUNICII MELE,INTORS DIN STRAINATATE TATAL MEU IN ANUL 2004 A DESCHIS UN PROCES UNDE SIA CASTIGAT DREPTUL DE UNIC PROPIETAR .PE BAZA ACESTEI HOTARARII AM FACUT CERTIFICATUL DE MOSTENITOR.ACUMA CONCUBINA TATALUI MEU A DESCHIS UN PROCES IMPOTRIVA MEA IN CARE CERE 70 LA SUTA SI DREPT DE SUPERFICIE,EA SUSTINE CA DANSA LA INTRTINUT,FALS,CA SIA VANDUT APARTAMENTUL BUN PROPRIU PENTRU EDIFICAREA ACESTUI IMOBIL, FALS CACI EU AM DUS PROBE PRECUM ASCEST APARTAMENT AL EI NU ESTE VANDUT NICI IN ZIUA DE AZI,PRECIZEZ CA AU TRAIT IN CONCUBINAJ 12 ANI.ACEASTA CONCUBINA NU ARE NICI MACAR MUTATIE IN CASA TATALUI MEU DESI TRAIESTE ACOLO ,IN ACEASTA CASA,IAR EU NU AM REUSIT SA INTRU IN CASA TATALUI MEU,CACI NU IMI PERMITE IMI SPUNE CA VA IESI ATUNCI CAND VA SPUNE LEGEA ,ARE ACEST DREPT
Din ce spuneti se pare ca procesul va fi echilibrat in ceea ce priveste drepturile.
Trebuie sa va dovediti sustinerile.
Daca concubina isi dovedeste sustinerile veti pierde procesul pe undeva pe acolo pe unde solicita ea.
Cazul trebuie analizat in concret.
Trebuie sa va adresati la un avocat care sa faca un studiu de caz bazat pe probe.
Sunt sigur ca procesul va fi incins...
Din cate spuneti dumneavoastra respectiva 'doamna" locuieste fara forme legale in acea casa si pe terenul dvs! Iar dvs detineti un certificat de mostenitor in care sunteti unic mostenitor al acelui imobil!
Sfatul meu este sa faceti plangere penala pentru tulburare de posesie si sa solicitati in instanta evacuarea ei!
Mostenire
nagykari
Buna ziua, tata a trait 11 ani cu o concubina care a decedat anul trecut, in decursul acestor 11 ani tata a cumparat un apartament -din sursele lui financiare ... (vezi toată discuția)