avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autocar inchiriat care nu a avut microfonul functional ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autocar inchiriat care nu a avut microfonul functional pe durata cursei

Buna ziua,

Am inchiriat un autocar Mercedes Tourismo de la o firma de transport iar cand autocarul a plecat in cursa microfonul de la bordul autocarului nu a functionat ceea ce a afectat imaginea firmei mele in randul clientilor fiindca ghidul trebuia sa explice diverse chestiuni. Va rog sa ma informati daca se poate face ceva cu privire la aceasta problema.

Alte discuții în legătură

“dauna materiala” cauzata de service neserios mmgg98 mmgg98 Bună ziua, Am dus recent mașina într-un service auto pentru remedierea unei erori apărute în bord. După ce am achitat contravaloarea reparației, am ... (vezi toată discuția)
Accident grav in ungaria cu autocarul aura margareta aura margareta buna ziua ma numesc aura si am avut un accident grav cu autocarul in ungaria in luna martie 2008 am plecat cu un grup de elevi la un schimb de experienta ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)