adriandimitriu a scris:
Firma a făcut o diagnoză în urma căreia să se decidă care este reparația necesară? Sunteți în posesia unei astfel de diagnoze? Întreb fiindcă este un obicei al atelierelor să nu facă așa ceva, ele putând susține că au înlocuit piesele la cererea dvs
1 puteți să reclamați la ANPC
2 puteți doar în cadrul unui proces în instanță
3 i se poate suspenda activitatea
4 aici vă trebuie o expertiză tehnică și o discuție cu un avocat
Mulțumesc. Dețin , din fericire ,câteva dovezi ale faptului ca s-a schimbat ce au considerat ei ca le aduce mai mult câștig , mașina a intrat cu o problema la cutie și a ieșit cu aceeași problemă , lucrul acesta nefiind comunicat de către service . Am factura care pe lângă ca nu contine nicio piesă care să aibă legătură cu , cutia , mai este și facturata excesiv manopera ; nu s-a negociat , nu s-au dat informații clare , și s-a refuzat reparația corectă .
Am diagnoza făcută de mine înainte să ajungă mașina la service (care apropo ,s-a oprit pur și simplu în mers ) și diagnoza din ziua în care am luat mașina de la service ,urmând să se întâmple același lucru imediat după ce am plecat de acolo . Erorile sunt același , service-ul nu a comunicat problema reală în niciun moment ..