avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Neinregistrare unei facturi ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Neinregistrare unei facturi ?

Cum putem sanctiona o firma care ne datora o suma pentru servicii efectuate de catre firma noastra daca aceasta nu a inregistrat in mod deliberat factura in evidentele sale contabile ?
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:39, 17 Decembrie 2019
Puteți recupera debitul neachitat printr-o actiune in raspundere civila contractuala, ordonanta de plata sau cerere de valoare redusa, dupa caz!
Contractati servicii avocatiale!
Ultima modificare: Marți, 17 Decembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea creante (dareade plata) de la o societate monalisaalina monalisaalina Am rugamintea,sa ma indrmati in urmatoarea situatie:cum si care este procedura pentru recuperarea unei creante noi, societate, catre o alta societate careia i ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie arusu69 arusu69 Buna ziua, am imprumutat o firma cu o suma de bani, contractul de imprumut este intocmit la sediul firmei cu stampila si semnatura proprietarului, termenul a ... (vezi toată discuția)
Factura nesemnata de debitor - creanta certa pentru ordonanta ... e5ima e5ima factura nesemnata de debitor - creanta certa pentru ordonanta de plata? Buna ziua, Am de recuperat debitul aferent a 2 facturi de la un creditor cu care am ... (vezi toată discuția)