avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1204 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donatie

Buna ziua in urma cu 6 ani am primit prin donație de la bunici soțului meu un teren pe care neam facut casa intr timp bunicul si sotul meu a decedat poate cineva sa ma atace din membri familiei? Avand in vedere ca ei ne-au donat terenul mie si soțului meu cand timp erau in viata bătrâni?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:43, 18 Decembrie 2019
depinde la ce membrii va referiti, vreun frate de-al sotului ar putea de ex..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După 6 ani, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere catalina86 catalina86 Buna ziua! Am primit de la bunica mea, un teren pe care a fost unica proprietara, si partea ei de casa, toate cu contract de intretinere. Vreau sa intreb daca ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare -cumpare? mystycum mystycum Buna ziua! As dori sa va descriu si eu urmatoarea situatie, la care as dori un raspuns, va rog:In familia sotul meu, la bunicii paterni mai exact, existau doar ... (vezi toată discuția)
Donatie vasilicastefan vasilicastefan buna ziua va rog sami spuneti daca un act de donatie se poate ataca in instanta, ce trebuie dovedit ptr a putea ataca actul in instanta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)