avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal vătămare corporală din culpa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal vătămare corporală din culpa

Buna seara,
Pe data de 13 decembrie am avut un accident rutier(Am lovit din spate o masina care oprise la trecerea de pietoni). O persoană din masina lovită a avut nevoie de transport la spital, aceasta acuzând dureri in piept. A fost transportată la spital i sau facut toate analizele(raze,CT) si i sa spus că nu are nimic poate merge acasă. Eu am mers la poliție unde mi s-a retinut permisul de conducere, politia dandu-mi o dovada de circulatie. Mi s-a spus ca trebuie ca doamna sa vina sa dea declaratie, iar dupa aceea in functie de ce va declara mi se va spune pedeapsa. Precizez ca nu am dat până acum nici o declaratie si nici nu m-au chemat sa dau pana acum. Azi 18 decembrie am fost sunata de doamna respectiva care mi-a spus că nu poate sa dea declaratie până nu aduce un act de la medicina legala(asa i-a spus politistul care a sunat-o azi sa vina sa dea declaratie). Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Ce pot păți si daca solicitarea unui certificat medical inseamna ca doamna dorește anumite daune. Mentionez ca din discuția din ziua accidentului nu am inteles ca doamna ar dori anumite daune. A fost o înțelegere amiabilă urmând ca dumneaei sa meargă sa dea declaratie(acestea fiind procedurile). Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2019
Obirsie Bianca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Obirsie Bianca , utilizator 11:00, 19 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca depune plangere si nu are peste 90 de zile de ingrijiri medicale, se dispune clasarea.
Multumesc pentru raspuns. As mai avea o intrebare: daca dumneaei solicită certificat medico legal insemna ca va intenta dosar civil pentru daune. Mă poate afecta in vreun fel pe mine ca sofer acest lucru. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri accident cu victime clardeluna clardeluna Buna, In urma cu vreo 3 saptamani am avut intr-o intersectie un accident cu un logan in regim de taxi in urma caruia conducatorul taxiului a chemat ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier (pieton) dani cristi dani cristi Buna seara, daca esti victima unui accident rutier (pieton) in cat timp trebuie sa mergi la politie, daca dupa accident ai apelat 112? (vezi toată discuția)
Parasirea locului acidentului si vatamare corporala timbertrade_srl@yahoo.com timbertrade_srl@yahoo.com Buna ziua, In urma unui accident avut, pe trecerea de pietoni, (am lasat sa treca cca 20 pietoni) iar cand sa plec de la trecere, dupa ce m-am asigurat,in ... (vezi toată discuția)