avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita/ sechestru pe automobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita/ sechestru pe automobil

Buna seara, va rog ajutati-ma sa inteleg cum un executor judecatoresc imi poate pune sechestru pe masina daca: dosarul nu exista pe portal, nu exista nici o hotarare judecatoreasca in acest sens si in hartiile pe care mi le-a trimis este doar un proces verbal, datele lor, datele mele NEACTUALIZATE! Mentionez ca se presupune ca sunt urmarile unui card de cumparaturide 3000 de lei , cu restituire nefinalizata,facut in 2007. In tot acest timp eu nu am mai primit nici o instiintare!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:32, 23 Decembrie 2019
Pentru clarificarea situatiei este de preferat sa contactati executorul judecatoresc pentru a analiza continutul dosarului de executare silita
Inteleg de la executorul judecatoresc ca exista la dosar o decizie judecatoreasca de incuviintare a executarii silite datata cu 02.03.2016. Termenul prescriptiei ( am citit ca este de 3 ani) ma poate ajuta in contestarea executarii silite? Dar cu masina ce se intampla in timpul rezolvarii contestatiei?
Va rog din suflet sa imi spuneti daca in cazul in care merg la executor imi poate da o sansa sa platesc esalonat, mai ales ca eu abia acum aflu de aceasta datorie ,desi ei spun ca au trimis scrisori ,eu nu am primit, iar suma a crescutde la 3500 lei la 5900 lei!! Si ce se intampla cu masina pana achit integral? Va rog mult ajutati-ma!!

ynocentta a scris:

Pentru clarificarea situatiei este de preferat sa contactati executorul judecatoresc pentru a analiza continutul dosarului de executare silita

Era bine dacă ați fi plătit un avocat să vă însoțească la BEJ pentru a studia dosarul. Avocatul v-ar fi lămurit dacă a intervenit prescripția sau nu.

Plata eșalonată o puteți negocia doar cu acordul creditorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare? nelamurire jondoe1 jondoe1 Ora estimata: 08:30 Complet: Camânari/incidente 15 Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a BEJ M ... (vezi toată discuția)
Executare silita contract telefonie radoimarian radoimarian Buna ziua, Ieri am primit o somatie de la un cabinet executor judecatoresc cu suma 6000 ron referitor la un contract telefonie mobila incheiat in anul 2003 ... (vezi toată discuția)