V-am scris ce trebuie sa faceti de cand ati deschis topicul. Mergeti la organul de up si solicitati prin cerere scrisa sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice. Rezultatul la analize de acest gen dureaza cateva luni si costa aproximativ 1000 lei( mai mult sau mai putin).
Daca se ocupa un avocat specializat de cazul dvs, pana la acest moment, ati fi avut stabilita strategia apararii si ati fi stiut ce aveti de facut. Fara o aparare calificata, la un moment dat, o sa va treziti trimis in judecata si condamnat si nu o sa intelegeti de ce.
Dânsa mi-a spus sa stau în banca mea liniștit pentru ca dacă nu mi-a venit încă nici o înștiințare se poate ca dosarul sa fie clasat și atunci am scăpat!
Dânsa mi-a spus sa stau în banca mea liniștit pentru ca dacă nu mi-a venit încă nici o înștiințare se poate ca dosarul sa fie clasat și atunci am scăpat!
O sa dureze cateva luni pana se primeste rezultatul la analize in cazul drogurilor, dvs nu ati platit si nici nu stiti care este procedura, ce vreti sa cred, ca beneficiati de aparare calificata?!
Pe de alta parte, in ce conditii sa se dispuna clasarea daca dvs erati sub influenta substantelor psihoactive si ati fost depistat si cu o cantitate de droguri asupra dvs?
Asa cum v-am spus in primul mesaj, pentru detinere se face alt dosar.
Bună ziua. Am o nelămurire ce ma macină de ceva timp. Am condus mașina sub influenta unor substanțe interzise. Din câte mi-a spus politia era canabis. Au găsit și asupra mea un pliculeț cu o cantitate foarte mica adică mai puțin de un gram. Mi-au luat permisu și mi-au întocmit dosar penal. Acum întrebarea mea este. Ce ar trebuii sa fac sa mișc lucrurile mai repede? Și din câte am înțeles contează și cât thc îți găsesc cei de la analize în corp? Nu am mai avut antecedente de genul! As dorii sa știu cam cât durează un astfel de proces pentru ca eu fără permis sunt ca și mort... Îmi regret enorm fapta și as vrea sa știu cum pot întra în posesia permisului din nou... Va rog din suflet sa îmi dați un sfat și cam cât timp va dura... Va mulțumesc pentru răbdare