avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum tin evidenta contabila la o scoala privat-stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum tin evidenta contabila la o scoala privat-stat

Tin evidenta contabila unei scoli particulare, (in SAGA B) care afost acreditata in septembrie 2019. Din ianuarie 2020 voi primi finantare de la bugetul de stat. Cum tin evidenta contabila in continuare, avand in vedere ca unii profesori vor fi platiti de la buget, iar unii de intreprinderea care patroneaza scoala. De asemenea bonurile de masa le voi primi in continuare de la intreprindere. Voi face 2 state de salarii ? Cum depun declaratia 112 ?

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contract de parteneriat cu asociatia parintilor elevilor scolii. clopotica1977 clopotica1977 Buna ziua, Fiul meu este clasa a IIIa la o scoala de stat din Bucuresti. Anul acesta Asociatia Parintilor Copiilor scolii , care se ocupa de programul after ... (vezi toată discuția)
Alocatie de sustinere familiala gruis gruis Salut!Din ianuarie 2018 beneficiez de alocatie complementara de sustinere pentru cei trei copii din intretinere.In decembrie 2018 mi s-a cerut sa duc la ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 claudia_hulea claudia_hulea Sunt salariat si pe langa mai am si o fundatie la care tin evidenta contabila, avand incheiat contract de prestari servicii conform Codulul Civil. Conform ... (vezi toată discuția)