GigiH 
	    	Utilizator

GigiH 
	    	Utilizator	    

În carnetul de munca în perioada de șomaj e trecuta o valoare, dar în decizia de pensionare in dreptul șomajului ca valoare este "zero".
 GigiH 
	    	Utilizator

GigiH 
	    	Utilizator	    

Despre ce perioada este vorba ?
 carmen5467	                   

Am lucrat 1 an in perioada 1985-1986 - studenta seral, apoi din 199o de la terminarea facultatii pana-n prezent. Am avut concedii de maternitate pt cei 2 ... (vezi toată discuția)
	                    carmen5467	                   

Am lucrat 1 an in perioada 1985-1986 - studenta seral, apoi din 199o de la terminarea facultatii pana-n prezent. Am avut concedii de maternitate pt cei 2 ... (vezi toată discuția)

lipa marioara	                   

Bună seara!
Perioada de șomaj de 9 luni (1997-1998) cum se va lua în considerare la pensie anticipata pe legea 360/2023 ?
Mulțumesc! (vezi toată discuția)
	                    lipa marioara	                   

Bună seara!
Perioada de șomaj de 9 luni (1997-1998) cum se va lua în considerare la pensie anticipata pe legea 360/2023 ?
Mulțumesc! (vezi toată discuția)

Ileana-Constanta	                   

Bună seara, vă rog frumos, mă puteți ajuta ?
După terminarea liceului în anul 1994, am beneficiat de ajutor de șomaj din 30 decembrie 1994 până în ... (vezi toată discuția)
	                    Ileana-Constanta	                   

Bună seara, vă rog frumos, mă puteți ajuta ?
După terminarea liceului în anul 1994, am beneficiat de ajutor de șomaj din 30 decembrie 1994 până în ... (vezi toată discuția)