avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intrebare
Discuție deschisă în Executare silită

Intrebare

Bună ziua am o poprire pe salariu vineri sa virat salariu pe card iar de la firma când au efectuat transferul nu a specificat ca este vb. de salariu iar banca a luat toți banii, Banca a spus ca nu mai poate face nimic ca a virat toții bani în contul ex. Judecătoresc. Ce se mai poate face?. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:25, 27 Decembrie 2019
Dacă ajung în instanta pot cere și daune mi sa interzis dreptul la supraviețuire fiind vb de salariu
Mergeți mâine și vorbiți cu executorul, și duceți la dosar o adeverință de la angajator, care să ateste că ce ia fost virat de către bancă reprezintă venit salarial.

Procedați cum v-am sfătuit mai sus, și poate găsiți înțelegere la executor,
În funcție de ce rezolvați la BEJ reveniți să ne informați.

Atenționați angajatorul ca pe viitor să specifice când face viramentul bancar, ca suma reprezintă venit salarial.
S-ar rezolva mult mai simplu dacă angajatorul v-ar da banii direct în mână.
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2019
Dapix, utilizator
Am vorbit cu executorul judecătoresc și a spus ca nu se poate face nimic și dacă aduc adeverință banii au fost virați
Și nu cred ca nu se poate face nimic în data de 24.12.2019 am sunat BEJ a răspuns un domn foarte politicos sa merg la banca sa scot un extras de cont ca nu se poate asa ceva într-adevăr pe extrasul de cont apare suma ce a fost virat în contul ex. Judecătoresc am sunat înapoi la BEJ. Unde de data aceasta a răspuns o doamna care a fost foarte deranjata de problema mea și a spus ca nu se poate absolut nimic nu știu de ce a fost asa de deranjata probabil era zi scurta la birou, probabil sa gândit ca sunt prea mic nu pot pune probleme prea mari.
Mizează pe faptul ca sunt o persoana simpla, salariu minim pe economie ce probleme pot sa le fac.

Alte discuții în legătură

Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)
Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Sume nevirate poprire codrinaionescu codrinaionescu Buna ziua! In 2017 s-a infiintat poprire pe salariul meu ca urmare a solicitarii executorului judecatoresc. Angajatorul mi-a retinut in fiecare luna, in ... (vezi toată discuția)