avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Îmi pot pierde casă și familia cu sprijinul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Îmi pot pierde casă și familia cu sprijinul politiei

Vă rog frumos să îmi spuneti cum pot să aflu ce am semnat la poliție în data de 13 Decembrie când mi s-a spus că este vorba , în afară de petiție , o declarație și un formular de evaluare risc ( necompletate de mine ) pe care le-am semnat fără să le pot citi datorită luminii foarte slabe din birou și a faptului că de aproximativ 2 ore nu aveam ochelarii de vedere care îmi fuseseră rupți intenționat . După ce am încercat în câteva rânduri să aflu ce am semnat realizez că tot ce s-a întâmplat a fost o înscenare pentru a mi se lua semnătura pe două documente pentru că pătratul unde mi s-a indicat să semnez era la două treimi din pagină în jos și cam trei sferturi din lățimea paginii în dreapta . Sunt sigur că este vorba despre documente notariale pentru că în ultimii trei ani am mai avut probleme cu un notariat . Ultima dată când am incercat să aflu la poliție una dintre persoanele care au fost în biroul unde am scris petiția și am dat cele două semnături mi-a spus că doar dacă deschid proces pot să văd ce am semnat ori asta înseamnă că nu au ce să-mi arate pentru că nu am semnat ce mi s-a spus ci altceva . Aștept vă rog un sfat de la domniile voastre . Cu mulțumiri
Cel mai recent răspuns: Gruia68 , utilizator 21:06, 30 Decembrie 2019
Va spun sincer asa ceva chiar nu am auzit , sa falsifice politia acte și să vă puna sa semnati și în secția de poliție.In aceasta "conspirație" ar trebui si un notar sa fie amestecat deci extrem de greu de crezut.Chiar dacă în poliție sunt destui corupti imi pare destul de puțin plauzibilă povestea dvs.Puteti sa faceti un memoriu la comandantul secției sau la inspectoratul județean de poliție prin care sa relatati povestea dvs și să cereți amănunte despre declaratia semnată.
Totul a început cu un notariat unde am avut succesiunea după ambii părinți în care i-am cerut să rămân eu cu o jumătate de casă unde locuiesc și acuma și fratele meu cu un apartament care de altfel , deși nu conta , erau de valoare apropiată . Apoi l-am întrebat cum rezolvăm că eu să rămân cu jumătatea de casă și fratele meu cu apartamentul . Răspunsul a fost că trebuie acte de vânzare-cumpărare sau de donație . Acum știu că putea să ne facă direct dar așa stabiliseră notarul cu ceilalți implicați în ceea ce se cheamă ESCROCHERIE pentru că ceea ce a urmat este demn de un film iar acum ori se desăvârșește escrocheria ori vor acoperire pentru ce au făcut iar dacă tot am intrat puțin în caz un loc de cinste îl ocupă OCPIB-UL care mi-a făcut mari probleme începând cu dezimformarea si culminând cu modificare în cererea de eliberare documente trecând cu de la sine putere nr altui document și dacă am întrebat de ce a făcut asta credeți sau nu a spus că da este cu intenție . Și încă nu știți nimic despre ce implică acest caz . Dacă cineva dintre domniile voastre ar putea să mă asculte și să mă îndrume măcar , bineînțeles cu onorariul de rigoare , nu s-ar mai uita la serialul VLAD pentru că ar deveni banal . Aștept vă rog în continuare ajutorul dumneavoastră pentru că este posibil să pierd de lângă mine și fetița de 13 ani după ce cea mare este greu să se mai poată deși am să sper atâta vreme cât am să mai respir pentru că îmi iubesc copiii mai mult decât vă pot spune în scris . Chiar dacă la mine nu se poate CRĂCIUN FERICIT alături de cei dragi .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apoi l-am întrebat cum rezolvăm că eu să rămân cu jumătatea de casă și fratele meu cu apartamentul . Răspunsul a fost că trebuie acte de vânzare-cumpărare sau de donație .

Trebuia sa faceti un partaj la notar.

Intrebarea e cum ati ajuns de la notar la politie, sa faceti, ce ?

Ce probleme ati avut la notar in urma cu 3 ani ?

Cine v-a rupt ochelarii ?

Nu sunteti un om prost, stiti si dvs ca ce semnati ar trebui citit nu puteti citi ce semnati sua nu intelegeti, nu semnati.

Incepeti sa dati detalii mai exacte, sa povestiti de la inceput, ce ati facut dupa ce ati stabilit cu fratele, cine si ce ia..
Oricum, chiar daca ati pierde tot ce aveati de la parinti, care e legatura cu copiii dvs, de ce i-ati pierde ?
Este posibil să vă dau toate detaliile cazului meu altfel decât pe forum ? Este un volum mare de timp iar detaliile sunt foarte importante pentru a putea explica cum s-a ajuns în această situație . Vă asigur că tot ce am de spus este 100% adevărat și există inclusiv dovezi în această privință . V-aș rămâne îndatorat dacă ați accepta să aflați mai multe detalii și eventual să mă sprijiniți în a rezolva această situație în care sunt implicați direct sau indirect avocați , cadastriști , medici , medici legiști , OCPIB-UL , Polițiști , notariate și alte persoane care cred că pot face legea încălcând legea dacă se poate spune așa . Aștept cu nerăbdare un răspuns de la dumneavoastră . Cu mulțumiri Ion Gruia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am putut să iau duplicat de la camera notarilor publici Gruia68 Gruia68 Este normal să nu existe la camera notarilor publici un certificat de moștenitor emis în 2016 . Nu ar trebui conform legii că notariatul unde s-a emis ... (vezi toată discuția)
Fila rupta registru agricol dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati intr-0 problema....am pierdut un proces la prima instanta privind radierea tatalui meu de pe un tp pe baza unei harti depuse de ... (vezi toată discuția)
Acord de vânzare-cumpărare gbaii gbaii Bună ziua. Referitor la ultima mea întrebare https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_735300/Cump%C4%83rare-teren-probleme-juridice.html. Pe scurt ... (vezi toată discuția)