avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Altercatie in club
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Altercatie in club

Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca m-au vazut lovindu-l pe acesta.Bataia a fost iscata de prietenul meu,eu nestiind acest lucru.Victima sustine ca a scos certificat medico-legal cu mai putin de 20 de zile.Are doar 2 vanatai si un ochi putin umflat, nefiind facute de mine, si doreste sa ne intalnim la sectie dupa 4 zile de la altercatie pt declaratii.Daca nu doreste o intelegere amiabila se poate ajunge in instanta sau primim o amenda? Daca se ajunge in instanta ce pot sa patesc eu?Cam cat ar fi suma maxima pe care o poate cere?Mentionez ca nu am cazier si nici o amenda primita .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:45, 7 Decembrie 2009
Sunt de acord cu dl. avocat nu este corect sa dati bani si nu este bine asa cum v-am explicat si mai sus.
Si sfatul meu este sa va angajati avocat.
Trebuie vazut in concret cum sta treaba.
Trebuie tatonat putin.
Daca nu l-ati agresat pe bodyguard nu ar trebui sa aveti probleme penale.
Probabil ca sunteti mai solvabil decat prietenul dvs. si se vrea si implicarea dvs.
Dupa numarul de ingrijiri medicale si lipsa antecedentelor penale ( daca este asa) puteti primi o amenda penala gaca veti fi gasit vinovat si veti avea avocat angajat ( daca chiar sunteti vinovat)

avocat Claudiu Lascoschi
Totul depinde de felul in care se instrumenteaza dosarul in faza de urmarire penala din punctul meu de vedere si daca se administreaza bine probele.
problema este ca nu dispun de bani , si nu as vrea sa dau bani. poate doar sa platesc o amenda administrativa.Va multumesc
shary a scris:

Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca m-au vazut lovindu-l pe acesta.Bataia a fost iscata de prietenul meu,eu nestiind acest lucru.Victima sustine ca a scos certificat medico-legal cu mai putin de 20 de zile.Are doar 2 vanatai si un ochi putin umflat, nefiind facute de mine, si doreste sa ne intalnim la sectie dupa 4 zile de la altercatie pt declaratii.Daca nu doreste o intelegere amiabila se poate ajunge in instanta sau primim o amenda? Daca se ajunge in instanta ce pot sa patesc eu?Cam cat ar fi suma maxima pe care o poate cere?Mentionez ca nu am cazier si nici o amenda primita .
Va multumesc

eu am vazut cazuri in care se cereau si 5.000 euro pt un pumn.
problema estedaca dvs aveti sau nu martor care sa fie de partea dvs?

Alte discuții în legătură

Lovituri alex_marlea alex_marlea Buna ziua. Va rog sa ma scuzati daca cumva nu am postat in sectiunea potrivita. Am primit in ultima vreme amenintari verbale de la fostul prieten al iubitei ... (vezi toată discuția)
7-8 zile ingrijiri medicale... ContSters230506 ContSters230506 am avut o altercatie cu un tip beat care s-a tinut dupa mine sa ma bata si pana la urma l-am batut...el si-a scos certificat medical cu 7-8 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)
Lovire shary shary Am participat la o altercatie intre 2 persoane.Un prieten si un bodyguard dintr-un club.Am sarit sa ii despart pe cei doi dar prietenii bodyguardului spun ca ... (vezi toată discuția)