avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada inlocuitoare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada inlocuitoare permis conducere

Buna ziua! Mi-a expirat permisul de conducere. M-am programat la DRPCIV Arges sa il preschimb, dar dureaza aproximativ 1 luna pana voi merge sa depun actele. Intrebarea mea este daca pot obtine o dovada, sa circul pana la momentul in care il voi avea pe cel definitiv? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Decembrie 2019
mara2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: mara2017 , utilizator 17:55, 26 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Pe mine m-au programat sa depun actele pe 21 ianuarie. Permisul mi-a expirat pe 17 decembrie. Ma interesa daca pot obtine o dovada pana pe 21 ianuarie cand sunt programata sa depun actele pentru noul permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere eliberat in spania Mihailore Mihailore buna ziua , am depus permisul de conducere eliberat in spania pentru preschimbare cand mai aveam 4 zile de valabilitate . cand am intrebat in urma cu un an mi ... (vezi toată discuția)
Permis cu scadenta in ziua de 20, depun actele preschimbarii ... Veronica 12 Veronica 12 Permis cu scadenta in ziua de 20, depun actele preschimbarii permisului in data de 19 si nu mi se acorda dovada pt a putea conduce timp de 30 de zile. Dieci i ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis romanesc ANESCU MARIA ANESCU MARIA In data de 06 iunie 2018 imi expira permisul de conducere. In 30 mai 2018 am facut programarea pentru preschimbare permis auto si am fost programat pentru 25 ... (vezi toată discuția)