avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de bani de pe card
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de bani de pe card

Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 2200 lei), persoana de 20 de ani care a comis fapta poate avea dosar penal fara sa faca inchisoare? Ce se intampla cu ea daca in urma anchetei este gasita vinovata dar cel care a depus plangerea o retrage?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:45, 31 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca e la prima abatere si acopera paguba, ar putea scapa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei sau fara a fi pedepsit. Atentie ca in ce priveste bancile, ele au obligatii suplimentare de a preveni fraudele si ar putea ramane fara conturi bancare pe viitorii 10-20 ani.
Ultima modificare: Marți, 31 Decembrie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de pe card Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( ... Mihai2024 Mihai2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)
Furt de pe card, operatiuni frauduloase Lucian2024 Lucian2024 Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 ... (vezi toată discuția)