avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de pe card
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de pe card

Pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos( furt de bani de pe cardul altei persoane fara consimțământul acesteia in valoare de 1000 lei), persoana de 18 de ani care a comis fapta poate avea dosar penal, poate sa faca inchisoare? Ce se intampla cu ea daca in urma anchetei este gasita vinovata de cel care a depus plangerea. Tin sa mentionez ca urmeaza sa ajunga la tribunal. Are și avocat cumpărat și a mai zis ca va recunoaște fapta comisa și ca îs va cere scuze pentru ce-a făcut. El este la prima abatere aceasta persoana. Va primii ceva pedepse aceasta persoana daca este la prima abatere?
În cazier nu are fapte înscrise.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:52, 26 Iunie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este la prima abatere si acopera prejudiciul cauzat ar putea scapa cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei sau suspendare sub supraveghere.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se vor obosi sa ma caute? ccfraud ccfraud Am cumparat de la un hacker dupa mIRC doua carduri bancare furate. Doar datele, nu si cardurile fizice. Mi-am incarcat contul la Cosmote, mi-am cumparat ... (vezi toată discuția)
Să folosești cardul bancar al unui apropiat este probabil imoral. este și nelegal ? Andrei_1989 Andrei_1989 Bună seara! O întrebare: Știu că fără consimțământul în scris al unei persoane, nu îi poți folosi cardul bancar. Întrebarea este: asta ... (vezi toată discuția)
Condamnare loacker loacker Buna, in urma unui proces care a inceput acum 5 ani am fost condamnat la o pedeapsa de 5 ani cu executare in baza art. 42 alin. 1,2,3, din Legea nr. 161/2003, ... (vezi toată discuția)