Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

Buna ziua.
Am avut procesul de divort cu hotărâre in Favoarea mea , adica pastrarea numelui. Dar...sotul a depus cerere de atac.
Intrebarea mea: ce trebuie să fac acum ??
Ce acte sa mai depun in dosar ??
Multumesc pentru raspu s si Sărbători Fericite !
~ final discuție ~
 copariu	                   

buna seara
pe 7.03.2012 am avut procesul de divort , divortul a fost inaintat de catre fosta mea sotie , in intampinarea care eu am facut-o am precizat clar ... (vezi toată discuția)
	                    copariu	                   

buna seara
pe 7.03.2012 am avut procesul de divort , divortul a fost inaintat de catre fosta mea sotie , in intampinarea care eu am facut-o am precizat clar ... (vezi toată discuția)

Pop Ana	                   

Buna ziua.  Se poate pastra numele avut in timpul casatoriei dupa pronuntarea divortulul.Daca nu ai un avocat care sa te reprezinte din motive economica cum se ... (vezi toată discuția)
	                    Pop Ana	                   

Buna ziua.  Se poate pastra numele avut in timpul casatoriei dupa pronuntarea divortulul.Daca nu ai un avocat care sa te reprezinte din motive economica cum se ... (vezi toată discuția)

sakhal	                   

Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Problema este in felul urmator< Doamna si Domnu Popescu hotarasc sa divorteze,insa Domnu ... (vezi toată discuția)
	                    sakhal	                   

Buna ziua! As dori sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate. Problema este in felul urmator< Doamna si Domnu Popescu hotarasc sa divorteze,insa Domnu ... (vezi toată discuția)