avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Pensie de invaliditate

Buna ziua,eu sunt invalida in Italia 100%,am deambulator carucior ca nu mai pot sa merg.sufar de sindromul de sjogren si depresie majora.As vrea sa ma intorc in Romania ca aici nu mai am pe nimeni.Ce pot sa fac?si cum sa procedez sa iau pensie de invaliditate in Romania?Am lucrat in Romania din 1987 pana in 2005,am 8 ani si de conditii speciale.In Italia am lucrat din 2007 pana 2019.Va rog sa ma ajutati.ce acte imi trebuiesc?as putea traduce actele din italia cu toate bolile mele si cu invaliditate?multumesc pt intelegere.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:37, 1 Ianuarie 2020
Actele medicale din Italia nu sunt recunoscute în România. Trebuie să vă internați în spital în România și să luați toate procedurile de la ZERO.
Doar o COMISIE de expertiză din România poate decide dacă vă încadrați într-un anume grad de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Wedinn Wedinn Bună ziua. Sufăr, din naștere, de epilepsie și hemipareză spastică. Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani și reîncadrarea în gradul de handicap ... (vezi toată discuția)
Lncadrare boli intr-un grad de invaliditate eagle_free eagle_free Buna ziua. Unchiul meu sufera de mai multe afectiuni si 1) vreau sa stiu daca se incadreaza intr-unul dintre gradele de invaliditate pentru pensie de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu daca ma pot incadra in grad de invaliditate ... Xenia 65 Xenia 65 Buna ziua . Doresc sa stiu daca ma pot incadra in grad de invaliditate in Romania avand deja in Italia invaliditate 70% pentru Policitemia vera, coxartroza ... (vezi toată discuția)