avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Retragere/recuperare bani Lyoness
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Retragere/recuperare bani Lyoness

Buna ziua,

Am o intrebare pentru o cunostinta, daca aveti ceva recomandari / sfaturi. Din experienta dvs., se mai poate face ceva in privinta retragerii / recuperarii banilor platiti la intrarea ca persoana fizica in sistemul Lyoness cu mai multi ani in urma? Daca da, ce demersuri trebuie facute si cui ar trebui sa se adreseze?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:06, 2 Ianuarie 2020
Daca au trecut mai mult de 3 ani, dreptul s-a prescris. Mai mult, din cate stiu eu, acest sistem este un MLM. Practic ei cereau bani pentru inscriere si apoi...Stiu ca s-a mai discutat si pe alte forumuri si modul in care solicitau banii era perfect legal (un fel de taxa de membru).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea unei sume datorate melanie_gt melanie_gt Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta in urmatorul caz: - a existat un contrat intre o firma de tele-comunicatii si persoana fizica - exista o suma care nu s-a ... (vezi toată discuția)
Inselaciune?! sunt sanse sau nu? Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua tuturor. Am o speta cam sumbra. Persoane fizice contracteaza o firma de constructii pentru demolarea, reconstruirea unei case, si intocmirea ... (vezi toată discuția)
Ref.consultatii juridice la domiciliu maria tofan maria tofan Sunt licentiata in drept (bobocel) dar mi-as dori sa acord consultatii juridice la domiciliu.De exp. sa intocmesc cereri de chemare in judecata, intampinari, ... (vezi toată discuția)