avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Mai este valabila reducerea datoriei la ANAF daca se ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mai este valabila reducerea datoriei la ANAF daca se plateste suma integrala?

Buna ziua si la multi ani. Va doresc tuturor un an cat mai productiv. Va rog sa ma ajutati cu o speta. Am o datorie la ANAF deoarece am plecat din sistemul militar inainte de a implini 8 ani cat prevede contractul dupa ce am absolvit academia. Am platit aproximativ 15% din suma. As vrea sa stiu daca mai este in vigoare vreo lege care imi acorda o reducere la plata integrala a restului din datorie. Stiu deja ca la plata scolarizarii nu se imputa dobanda, deci suma ramane fixa. De asemenea nu detin nimic pe numele meu care mi-ar putea fi executat silit. Totusi in viitor am de gand sa platesc datoria iar undeva prin 2018 era in discutie o lege, un fel de mediere prin care se mentiona ca daca se doreste plata integralaa datoriei se poate negocia suma de plata. Va rog sa ma ajutati cu aceasta speta si va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Document cu titlu executoriu?? Alexandru8899 Alexandru8899 In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)
demisie urmata de obligatii de plata accesorii ghnicolae92 ghnicolae92 Buna ziua! Sunt student al Academiei de Politie, anterior agent de politie in cadrul DGPMB. Am absolvit Scoala de Politie in iulie 2013, in august incetand ... (vezi toată discuția)
Decizia administrativ-jurisdictionala nr 82/cji 6750/2021 abc12345 abc12345 Buna ziua! Intrebarea mea este despre decizia administrativ-jurisdictionala nr 82/CJI 6750/2021. Am urmat liceul militar si am inceput cursurile unei academii ... (vezi toată discuția)