avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Decizia administrativ-jurisdictionala nr 82/CJI ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Decizia administrativ-jurisdictionala nr 82/CJI 6750/2021

Buna ziua! Intrebarea mea este despre decizia administrativ-jurisdictionala nr 82/CJI 6750/2021. Am urmat liceul militar si am inceput cursurile unei academii militare insa am renuntat acum aproape trei ani si am avut de achitat o suma care este platita integral de mai bine de un an jumatate. Acum aceasta academie face o cercetare administrativa ca urmare a deciziei mentionata mai sus in legatura cu recuperarea cheltuielilor reprezentand echipamentul distribuit de academie si a cheltuielilor de intretinere si de instruire aferente scolarizarii in liceul militar. Am primit un chestionar de la ei in care trebuie sa raspund daca am luat la cunostinta ca trebuie achitate cheltuielile legate de liceu si daca am beneficiat de articole de echipament cat am fost la academie. Contractul pe care l-a semnat parintele cu liceul militar nu prevedea achitarea cheltuielilor in cazul in care ma retrag de la academie iar cheltuielile echipamentului ar trebui sa fi fost luate in calcul in momentul in care a fost decisa suma de plata in momentul in care am plecat de la academie. Am incercat sa caut aceasta decizie insa nu am gasit nimic (probabil nu stiu cum sa o caut corect) si nu stiu mai departe ce ar trebui sa fac si as aprecia orice sfat sau indrumare cu cine as putea sa vorbesc despre aceasta problema. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Fost student la academia tehnicã militarã. obligaþia de a semna un act adiþional mona_lisa26 mona_lisa26 Buna ziua!Am si eu o nelamurire.Un prieten care a fost admis la Academia Tehnica Militara,a semnat un contract prin care se obliga in caz ca iese din sistem ... (vezi toată discuția)
Document cu titlu executoriu?? Alexandru8899 Alexandru8899 In urma cu ceva vreme am demisionat din cadrul sistemului militar romanesc. Ca urmare, comandantul unitatii militare unde mi-am desfasurat activitatea a semnat ... (vezi toată discuția)
Copil de cadru militar declarat neadmis la liceul militar, după etapa de departajare a mediilor finale a candidaţiolor declaraţi admişi la celelalte etape printre. ContSters160566 ContSters160566 Bună seara. Am o problemă puţin mai complicată cred... şi anume: Anul trecut, fiul meu, copil de cadru militar în activitate, s-a decis să se ... (vezi toată discuția)