avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie

Fiul meu,elev în clasa a 12-a,a împlinit în iulie 18 ani. Nu stiu de ce nu a primit încă alocația. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Marianis , utilizator 12:44, 5 Ianuarie 2020
}ntrebați la școală dacă a fost trimisă la Agenția de Plăți situația elevilor din clasa a 12-a care au ]mplinit 18 ani. Doar până la vârsta de 18 ani sau până la terminarea clasei a 12-a (chiar dacă au împlinit 18 ani) copiii au dreptul la alocație.
m am interesat la școală ,în afara de" așteptați ',nu am primit nimic.as dori sa stiu daca pot face si altceva in afara de "așteptați "

Adrian ALBU a scris:

}ntrebați la școală dacă a fost trimisă la Agenția de Plăți situația elevilor din clasa a 12-a care au ]mplinit 18 ani. Doar până la vârsta de 18 ani sau până la terminarea clasei a 12-a (chiar dacă au împlinit 18 ani) copiii au dreptul la alocație.

Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2020
Marianis, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți chiar dvs la Agenția de Plăți și interesați-vă dacă școala a transmis situația fiului dvs. Poate chiar copilul să depună acolo o adeverință de la școală (dovada frecventării cursurilor clasei a 12-a) și o copie de pe buletinul lui.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru elevii care au implinit 18 ani tttgbbbb tttgbbbb Pe data de 08.01.2018 o sa implinesc 18 ani. Cand trebuie sa depun dosarul care imi va acorda in continuare alocatia ( inaintea implinirii varstei de 18 ani ... (vezi toată discuția)
Alocatie, dupa 18 ani! Laurr Laurr Buna ziua! Copilul meu , peste 2 luni v-a implini 18 ani,dar este in clasa x-a,poate primi alocatia pana la terminarea liceului? Care este procedura,ce acte ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat Cristina/68 Cristina/68 Fiul meu a implinit 19 ani in septembrie 2018 si este elev in clasa a XII-a(nu repeta anul)...Luna aceasta inca nu a primit alocatia....as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)