avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscal auto

Am achiziționat o masina , cel care mi-a vândut o mi a înmânat fiscalul facut intre el si proprietarul din acte ( talon , cartea masinii etc ) . Omul care mi-a vândut o nu a mai înregistrat masina la el la primărie, iar la vanzare mi-a spus că ma pot folosi de fiscalul scos de proprietarul din acte ca sa o pun pe numele meu . Pot face asta ? Sau am nevoie ca el sa o puna pe numele lui iar mai apoi sa imi de a el mie fiscal ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:41, 6 Ianuarie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Cum si ce fel de document de achizitie bun mobil ati incheiat de vreme ce vanzatorul nu este proprietarul de drept al vehiculului?
Pentru a putea parcurge procedura d einmatriculare vehicul vanazatorul trebuie sa dovedeasca ca este proprietarul bunului mobil dedus vanzarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Cum pot inscrie masina pe numele meu? luca-aurel luca-aurel Salutare! Am o mare problema, si va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi daca puteti!! Inainte de sarbatori, intr.o sambata am cumparat o masina gasita pe ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta cu acte cu tot stefanreman stefanreman buna! sotia si-a vandut masina de vreo 3 ani,cu toate actele masini,cumparatorul nu sa mai intors sa treaca masina pe numele lui.nici nu stim cine este.am ... (vezi toată discuția)