avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Auto in leasing operational
Discuție deschisă în Executare silită

Auto in leasing operational

Am luat o masina in leasing operational, mi au zis ca nu sunt obligat s o cumpar la final, doar plaresc o chirie lunara de folosinta. Am dat avans 7000 ( asta daca as dori s o cumpar la final). Dupa o perioada nu am mai putut plati chiria lunara si mi au luat o. Apoi m au dat in judecata si am primit o decizie de la tribunal ca sa platesc toata suma ramasa ca si cum as fi cumparat o. Mi au pus sechestru pe masina personala si au trecut suma respectiva si in cartea funciara a aparramentului, la cadastru. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 12:02, 6 Ianuarie 2020
Acum cred ca e cam tarziu. Ati semnat Bilete la Ordin avalizate? Ati fost actionat in instanta si nu ati formulat intampinare? Puteti incerca sa apelati la un avocat, dar din cele relatate nu cred ca au mai ramas prea multe de facut. Doar sa platiti datoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata ratelor la o masina luata pe firma elorentina elorentina socrul meu este administrator la o firma .el este pensionar. este propietar la o parte dintrun imobil{casa este pe un pamant in concesiune} el nu a mai avut ... (vezi toată discuția)
Leasing operational bodan bodan e bine sa faci leasing operational? exista riscul k sa platesti si la final sa nu vrea astia sati dea masina? (vezi toată discuția)
Executare silita ceva incredibil cosminghe cosminghe Buna ziua, Am un srl caruia i-am suspendat activitatea, pe acest srl am luat in leasing trei masini pe o perioada de cinci ani, dupa ... (vezi toată discuția)