avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Srl

Buna ziua! Am deschis un SRL si dețin si functia de administrator dar si de angajat al firmei. Se poate sa ma autorizez in aceste conditii??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 6 Ianuarie 2020
Autorizat in ce sens?
Firma este de proiectare sisteme de securitate si pentru a desfășura activitatea imi trebuie licentiere . Si as fi vrut sa stiu daca se poate in conditiile in care sunt si administrator si proiectant angajat in firma .

Cornel Vasile a scris:

Autorizat in ce sens?

Formalitățile necesare licențierii pentru desfăşurarea activităților de proiectare, instalare, modificare sau întreţinere a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, potrivit H.G. nr. 301/2012, cu modificările şi completările ulterioare
[ link extern ]

In speta, cred ca se poate in conditiile in care sunteti si administrator si proiectant angajat in firma .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce servicii pot presta ca si pfa in sisteme de securitate? AndreiG23 AndreiG23 Buna ziua. Ce servicii pot presta ca si PFA in sisteme de securitate dupa autorizare? Pot executa lucrari ce necesita si proiect sau doar lucrari rezidentiale? (vezi toată discuția)
Pfa pe sisteme securitate tehnic m tehnic m Buna ziua. Am cursuri de tehnician sisteme securitate cu practicare 6 ani la o firma cu specific. As dori sa deschid un pfa pe tema de instalare,mentenanta ... (vezi toată discuția)
Licentierea societatilor specializate in domeniul sistemelor de alarmare impotriva efractiei Domnul D. Domnul D. Buna ziua, Dosarul care se depune trebuie sa contina si o \"\"declaratie pe propria raspundere cu privire la obligatia pastrarii confidentialitatii datelor si ... (vezi toată discuția)