avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pe sisteme securitate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pe sisteme securitate

Buna ziua.
Am cursuri de tehnician sisteme securitate cu practicare 6 ani la o firma cu specific.
As dori sa deschid un pfa pe tema de instalare,mentenanta sisteme video,alarma,incendiu,control access,dar fara monitorizare.(probabil cod caen 4321)
Deocamdata o sa fiu doar eu ca angajat,probabil si administrator.
Care sunt pasii ,ce acte trebuiesc,
PFA ar fi de preferat.
M-ar interesa ce costuri implica la deschidere,ce costuri sunt dupa deschidere,chiar daca pentru inceput o sa fie putine lucrari.

O sa fie platitor de tva sau neplatitor?
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
tehnic m, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Cod caen nepotrivit nerromiha nerromiha Buna ziua, Lucrez la o licitatie pentru instalarea sistemelor de securitate (sisteme de detectie efractie, sisteme supraveghere video si sisteme detectie ... (vezi toată discuția)
Caen-uri: montarea si mentenanta de camenre de supraveghere video NiculaePetru NiculaePetru Buna ziua. M-ar interesa care \"CANU-uri\" #-o ar trebuie sa fie exact intr-o firma noua (din pacate pot pune doar 5 caen-uri fiind o firma SRL-D), avand ca ... (vezi toată discuția)