avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire-succesiune.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire-succesiune.

Sintem patru mostenitori de bunuri imobiliare in indiviziune. Unul dintre mostenitori este plecat definitiv din tara de peste 30 de ani. Acesta nu raspunde la apelurile noastre de a-si indeplini obligatiile ce ii revin in efectuarea succesiunii. Din cauza aceasta s-a intirziat ani de zile si sintem in situatia de a fi blocati in efectuarea succesiunii fara vreo perspectiva de finalizare.Care sint solutiile pt cei trei mostenitorii prezenti sa finalizeze succesiunea in absenta celui de-al patrulea?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:35, 6 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Singura soluție dezbaterea succesiunii și partaj prin instanta.Contactati un av pt a va ledifica despre costuri,durata aproximativă,proceduri etc.
Multumesc pentru raspuns!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Fie prin instanta fie, daca respectivul ne vrand sa vina in tara are totusi ceva bunavointa, sa formuleze o imputerincire prin notar pentru cineva din familie sau apropiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire de la bunici ma_ria ma_ria Buna seara, suntem nepoti si unchi/matusi mostenitori pentru bunicii nostri. Intrucat nu s-a ajuns la un acord pt dezbaterea mostenirii bunicilor si nu se ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face daca un succesor care este de fapt si locatarul ... tudor_u2 tudor_u2 ce se poate face daca un succesor care este de fapt si locataru parti ce se dezbate in succesiune u este de acord cu dezbaterea succesiuni,practic timp de doi ... (vezi toată discuția)
Blocaj mirceani mirceani Sunt parte (reclamant) intr-un proces de partaj referitor la o mostenire de la bunici cu succesiune finalizata la notar, prin care eu detin 7/8 si doi veri ... (vezi toată discuția)