avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... punctaj pensie invaliditate gr. III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

punctaj pensie invaliditate gr. III

:Buna ziua,
1. in cazul punctajului pentru pensia de invaliditate,si gradul de invaliditate III, se acorda un punctaj suplimentar, la punctajul obtinut initial, (prin raportarea pensiei/salariul mediu net, brut) depinde de perioada, vreau sa va intreb daca se adauga un procent supliementar
2.In cazul in care sunt emise mai multe decizii pensionare, începând cu anul 2007, dar in nici una nu este trecut indicele de corectie, iar in 2 decizii din 2017, indicele de corectie este, cf art. 170, este 0, cum s-a calculat acest indice si cred ca imi lipseste decizie....
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Calcul pensie - din ianuarie 2017 Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o problema legata de calculul pensiei tatalui meu si vreau sa fiu sigur ca il informez corect si anume: Pensia lui bruta - in luna dec. ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com cu toate ca nu as vrea, am ajuns si in situatia asta, ma numesc plesea enache , am parkinson si sunt nevoit sa ma pensionez pe caz de boala , am 50 de ani si o ... (vezi toată discuția)
1. pensionar , nascut 1952 , cerere de pensionare admisa in decembrie ... cristy1110 cristy1110 1. Pensionar , nascut 1952 , cerere de pensionare admisa in decembrie 1981 pe grad de invaliditate 2 , grupa 3 de munca ( cu toate ca lucra in constructii , ... (vezi toată discuția)