avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire ccc

Buna ziua,
Sunt in ccc, copilul împlinește pe data de 22 martie 2020 , doi ani.
Tatal nu si va lua ccc pt luna lui, deși se încadrează .
Pe data de 6 Februarie voi intra in posesia certificatului de handicap pt copil, si tot atunci voi anunta angajatorul despre aceasta situație de prelungire a ccc ului
. Este tarziu? Trebuie sa anunt angajatorul mai devreme ?

Cel mai recent răspuns: Pettria , utilizator 16:16, 7 Ianuarie 2020
Il anuntati imediat dupa obtinerea certificatului si tot atuncio faceti si cerere de prelungire a CCC , dupa care anuntati Primaria/AJPIS.
Deci nu este tarziu,nu trebuie neaparat cu 30 zile inainte,avand in vedere ca trebuia sa ma întorc pe 22 feb la munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire ccc Pettria Pettria Buna ziua, Sunt in ccc, copilul împlinește pe data de 22 martie 2020 , doi ani. Tatal nu si va lua ccc pt luna lui, deși se încadrează . Pe data de 6 ... (vezi toată discuția)
Revenire din ccc cu o luna mai repede Andreea Ramona 04 Andreea Ramona 04 Bună ziua, În mai anul acesta ar trebui să mă întorc la munca (pentru ca fetita împlinește 2 ani) dar, am fost anunțată ca trebuie să mă întorc cu ... (vezi toată discuția)
Subiect legat de oug-111-2010 cecylia cecylia Buna, am o nelamurire si as dori sa aflu cu exactitate daca tata trebuie sa stea acasa o luna in cel de-al 3-lea an din dreptul meu? mentionez ca in 24 ... (vezi toată discuția)