avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatie la job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatie la job

(Nu stiu daca s-a postat intrebarea mea anterioara)
Asadar: lucrez la o companie de outsourcing si de curand proiectul nostru s-a incheiat (compania pentru care lucram a plecat de la noi), iar acum mi s-a oferit un alt proiect.

Problema e ca inainte lucram pe Inside Sales / Front office, iar acum trebuie sa fac Procesare Date / Back Office. Proiectul curent neavand nicio legatura cu primul, ba mai mult, fisa postului e diferita si nu vreau sa il accept.

Pot constrange compania in vreun fel, asa incat ei sa imi ofere ceva asemanator ca inainte sau sa ma disponibilizeze cu salarii compensatorii? (posibil ca la ei sa fi pastrat numele functiei - nu mai sunt sigur de asta).

Ar fi de mentionat e ca ei mi au confirmat ca NU exista un alt post asemanator si singurele variante pentru mine e sa il accept sau sa mi dau demisia.

Ce ma sfatuiti?

Multumesc
Robert
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2020
Robert999Gmail, utilizator

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract individual de munca - angajator banca comerciala romana tanasevirgil tanasevirgil Salut, Va expun si eu urmatoarea situatie, dupa care astept sfaturi: Sunt angajat BCR de 1 an si 4 luni, pe functia de consilier client, dar inca din prima ... (vezi toată discuția)
Refuz loc de munca oferit gigiguardia gigiguardia Buna ziua, scuze daca cumva postez un subiect care a mai fost anterior dezbatut. Doresc sa va intreb urmatoarele: 1. Daca in perioada de preaviz, mi se ... (vezi toată discuția)
Revenire sau nu în câmpul muncii? mary_c mary_c Bună ziua. Începând cu 17 martie am intrat in concediu cursuri suspendate cf legii 19/2020. Lucrez la o firma cu capital francez pe un post de back ... (vezi toată discuția)