avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De cine apartine inspectorul social?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De cine apartine inspectorul social?

Primaria Galati evita sa aloce un loc de parcare pentru persoanele cu handicap. Inspectorul social poate amenda primaria pentru nerespectarea urm art:
Articolul 65 (5) În spațiile de parcare ale domeniului public și cât mai aproape de domiciliu administratorul acestora repartizează locuri de parcare gratuită persoanelor cu handicap care au solicitat și au nevoie de astfel de parcare.(legea 448/2006).
Articolul 100(1) Următoarele fapte constituie contravenții și se sancționează după cum urmează:b) nerespectarea dispozițiilor art. 65 alin. (1), (2) și (5), ) cu amendă de la 10.000 lei la 20.000 lei;
(2) Constatarea contravențiilor și aplicarea amenzilor contravenționale prevăzute la alin. (1) lit. a), b), d), e) și g) se fac de către inspectorii sociali.
De care insitutie apartine inspectorul social?
Cel mai recent răspuns: Adrian O86 , utilizator 10:50, 8 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
AJPIS - Agentia Judeteana de Prestatii si Inspectie sociala
Multumesc. Astazi am fost plimbat pe la 3 institutii, fiecare zicand despre celalalt ca e in atributia lor. Si nimeni nu m a trimis la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca sor_ile sor_ile Buna ziua ! Fac contabilitate primara de cateva luni pentru o firma de fast food dar inca nu mi-au facut contract de munca. Intrebarea mea este: daca vine ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru creșterea copilului Lili1980 Lili1980 Unde pot sa mă adresezitați dacă sunt în stimulent de inserție și vreau sa intru în concediu pe creșterea copilului dar angajatorul nu este de acord? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, un salariat, tatic, solicita suspendarea contractului ... Oanacora Oanacora Buna ziua, Un salariat, tatic, solicita suspendarea contractului de munca pentru crestere copil pana la 2 ani. Angajatorul refuza solicitarea salariatului ... (vezi toată discuția)