avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program de lucru si salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program de lucru si salarizare

Buna ziua,in cazul in care lucrez 16h/zi ,15 zile pe luna cum ar trebui sa fiu platit.Cele 167 ore ce spune legea platite in mod normal si restul ca ore suplimentare?Mentionez ca lucrez intr-un dispecerat de monitorizare video.
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
danyel4269, utilizator
Cel mai recent răspuns: danyel4269 , utilizator 14:02, 9 Ianuarie 2020
Trebuie sa fiti platit pentru orele lucrate normale plus pentru cele suplimentare daca nu vi se acorda ore libere platite.
Tocmai ca spune ca am liber 32 de ore dupa o tura, este normal ?

Cornel Vasile a scris:

Trebuie sa fiti platit pentru orele lucrate normale plus pentru cele suplimentare daca nu vi se acorda ore libere platite.

In general, se face calculul total la sfarsitul lunii...
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
tocmai ca spune ca ma plateste cu X lei la ora normala si ma plateste cu acest tarif inclusiv orele ce depasesc norma legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj ore suplimentare covi covi Lucrez intr un spital de stat , in care se fac si ture de noapte .Vreau sa verific daca pontajul este corect In luna octombrie am 14 ture de cate 12 ore si ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare lumifatu lumifatu Lucrez intr-o saptamana de la ora 8.00 la ora 14.00 de luni pana joi iar vineri lucrez de la ora 8.00 la ora 20.30. dupa calculul meu de luni pana joi se fac ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare si ore noapte m_nitu m_nitu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa intocmesc corect un stat de salarii pentru 3 angajati ai unei benzinarii cu program non stop fiecare avand ture de 24 cu ... (vezi toată discuția)