avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Monstruozitate procedurala
Discuție deschisă în Executare silită

Monstruozitate procedurala

Creditorul a demarat o executare silita pe baza contractului de credit bancar ipoteca pe imobil apt meu. Am.platit cautiune pt suspendare. E suspendata pana la solutionarea unui alt dosar cu plata unei cautiuni mari. Acum creditorul vine si capata o alta incuviintare de executare si foloseste ca titlul contractul de ipoteca asupra aceluiasi imobil. Deci prima executare foloseste contractul de credit. A doua foloseste contractul de ipoteca. Ambele acelasi debit. Cum se poate rezolva aceasta monstruozitate juridica? Vi se pare normal asa ceva? Stiu ca prin contestatie dar nu imi e clar cum ma lupt eu in 2/dosare pentru acelasi imobil. Ajutor va rog. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: VictorArditti , utilizator 06:33, 15 Ianuarie 2020
Am scris ce titluri executorii sunt. In prima postare.

pt a raspunde, apasati pe raspunde, nu pe citeaza
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla in cazul.in care se conexeaza dosarele? VictorArditti VictorArditti Am o executare silita inceputa in 2012. Titlu : contract de credit cu ipoteca. In 2019 debitorul schimba executorul si incepe o a doua executare pe titlu ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare silita gigisindile gigisindile In 2006 și 2007 am luat 2 credite de la Piraeus Bank pe care nu le-am putut plăti. Am fost dat pe mana unui executor judecătoresc. Executorul nu a făcut ... (vezi toată discuția)
Cautiunea dintr-o executare poate fi valabila in alta? VictorArditti VictorArditti Am depus o cautiune intr-o executare silita in valoare de 10000 euro. Debitorul siret a inchis acea executare care era suspendata si lui nu ii convenea asta si ... (vezi toată discuția)