avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Indemnizație concediu medical - firma în faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Indemnizație concediu medical - firma în faliment

Bună seara ,
In cazul in care firma intra in faliment salariile angajaților sunt plătite din fondul de garantare dar concediile medicale nu . Exista o alta posibilitate că angajatul sa primească aceasta indemnizație?
Este vorba de o perioada mai lunga , persoana suferind de o boală gravă.

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj ramonyk ramonyk Lucrez la o firma cu carte de munca din data de 3.03.2009 si anul acesta pe 1.02.2010 m-am internat cu fiica mea de urgent in spital,fiica in varsta de 1 an si ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul sarcinii? MihaelaBog MihaelaBog Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate concedia o angajata in cazul in care a anuntat firma ca este insarcinata?Iar daca firma isi va inchide ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in cazul in care o persoana este diagnosticata cu ... gabrielx gabrielx Buna seara, In cazul in care o persoana este diagnosticata cu cancer si intra in concediu medical cu cat trebuie sa fie platita. Ce cod de diagnostic trebuie ... (vezi toată discuția)