avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Resurse umane

Buna ziua...cum as putea sa elaborez o strategie de recrutare pentru elevii claselor XII, pentru o anumita facultate (administratie publica), se pune accentul pe mesaj si se face o strategie si mesajul pentru presa scrisa!
Imi poate da cineva o idee, cum as putea elabora strategia de recrutare?
Multumesc!
Aveti nevoie de un proiect pentru facultate? .....sau chiar trebuie sa elaborati o astfel de strategie pe care sa o puneti in practica?
Pentru facultate, trebuie sa elaborez o astfel de strategie de recrutare, unde trebuie sa pun accentul pe mesaj.
Ca sa pot sa va fac o schita, va rog sa imi trimiteti un mesaj pe e-mail cu detaliile proiectului.
cred ca ar trebui sa pleci de la un mesaj care ar putea atrage studentii din anul terminal (3 sau 4) ca de exemplu : " valorificati cunostintele"; "valorificati scoala facuta" ! " vino alaturi de noi si folosesteti cunostintele"...etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina unei eleve de liceu valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. Pun problema unei eleve de liceu ( 18 ani clasa XI) . E in primul trimestru de sarcina, necasatorita. Intrebarile sunt: 1. Daca se afla in liceu ar ... (vezi toată discuția)
Legalitate semnatura elevi pentru regulamente si proceduri in scoala Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie care mie mi se pare ciudata si mai putin legala: copilului meu, in varsta de 9 ani, elev al unei scoli, i se cere ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea drepturilor la liceu ghesha ghesha Bună ziua. Sunt elev în clasa a XII-a, și consider că profesoara (diriginta) nu a avut un comportament decent. Cer ajutorul dumneavoastră, mai ... (vezi toată discuția)