avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... As dori sa dau in judecata compania ENEL / KRUK
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

As dori sa dau in judecata compania ENEL / KRUK

As dori sa dau in judecata compania ENEL Banat/E-Distributie Banat sau compania KRUK Romania SRL, nu sunt sigur care este responsabila, pentru anularea unei datorii. Faptele sunt urmatoarele:
- eu sunt din București si la casa de la tara din județul Arad am încheiat un contract cu Enel de furnizare dupa ce a fost întrerupt curentul pentru neplata, eu nefiind în stare sa plătesc datoriile fostului proprietar.
- pe contractul nou am primit curent din nou, cu indexul curent la data contractului
- contorul de tip vechi avea ceva probleme, se învârtea chiar și când scoteam tot din priza. Am făcut reclamație dar când au venit sa îl verifice ca prin minune mergea perfect, deci implicit nu l-au găsit defect. După prima pană de curent a început iar sa înregistreze valori fără să am nici un consumator, semn ca cineva de la ENEL produce aceste perturbații în contor (mai pe românește ENEL fura legal curent de la cetățenii cinstiți pentru a acoperi cetățenii necinstiți care fura din rețea)
- nu am primit niciodată nicio factura la nici o locație, nici cea din Arad nici cea din buletin, deși am solicitat când am avut ocazia acest lucru pentru a vedea exact numărul de kw consumați.
- acum primesc telefoane de la KRUK pentru ca se pare ca am o datorie de 14.000 lei noi adică cam 3mii euro la ENEL. Menționez ca nu am primit niciodată nici o factura deci nu aveam practic de unde sa știu de aceasta datorie, care este evident o regularizare.

Deoarece am 2 copii, sunt necăsătorita și nu am servici as vrea sa solicit stingerea acestei datorii, încheierea contractului și debranșarea mea de la rețeaua ENEL.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:22, 23 Septembrie 2020
furnizare dupa ce a fost întrerupt curentul pentru neplata, eu nefiind în stare sa plătesc datoriile fostului proprietar.

nici nu trebuiau platite daca sunt ale altuia.
pe contractul nou am primit curent din nou, cu indexul curent la data contractului

si de atunci, platiti cat consumati, da ? functioneaza corect ?
După prima pană de curent a început iar sa înregistreze valori fără să am nici un consumator,

si ce ati facut atunci ?
nu am primit niciodată nicio factura la nici o locație, nici cea din Arad nici cea din buletin, deși am solicitat când am avut ocazia acest lucru pentru a vedea exact numărul de kw consumați.

si ce ati facut ? pe ce baza ati platit? ati platit ceva?
Oricum o sa judecati, ca va dau ei , ca ii dati dvs..
Da am platit o gramada de bani pana acuma fara sa imi vina nici o factura ... problemele sunt multiple de aia si vreau sa ii dau eu in judecata pentru ca probabil ei nu or sa ma dea in judecata niciodata, de aia si ma suna krux si nu enel ... de exemplu ultima oara in aplicatie eram 0 (zero) lei factura si a doua zi ma suna krux ca am 9 (noua) mii de lei datorie ... asa ceva mi se pare inaceptabil .. pe urma vine un individ cu o dacie visinie, fara insemne enel, fara imbracaminte enel, in camasa verde, fara legitimatie cu insemne enel, fara stampila fara nimic doar poza si nume si imi cere sa intre in casa ca sa citeasca contoarul ... cred ca numai pentru asta as putea sa ii dau in judecata si sa cer daune morale.
numai zic ca firele atarna aiurea pe casa posibilitatea de incendiu este foarte mare .. eu platesc o gramada de bani pentru infrastructura de fapt, unde este, acum enel este in reparatii curentul se intrerupe cate 8 (opt) ore pe zi .. congelatorul meu este mereu pe rosu, se preconizeaza o luna de "lucrari" .. oamenii astia de la enel sunt mega nesimtiti si sfidatori.

CHIAR NU EXISTA NICI UN AVOCAT DISPUS SA MA REPREZINTE IN INSTANTA?!!?
ba exista mai multi, numai ca trebuie sa mergeti dvs sa vorbiti cu unul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema cu firma enel Larisa1998 Larisa1998 Locuiesc langa Timisoara, la casa , si recent am primit regularizarea , in valoare de 70.000 de lei. Cum este posibil ca , doua calorifere pe curent , cateva ... (vezi toată discuția)
Problema furnizor enel Synchro Synchro Buna ziua, Am intampinat o problema cu furnizorul de servicii ENEL. O sa prezint \\"povestea scurta\\" pentru a nu ne pierde in prea multe informatii: Am ... (vezi toată discuția)
Adresa de instiintare !buna seara!ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa ... got2i got2i Buna seara!Ma confrunt cu urmatoarea situatie;am primit o adresa de instiintare de la Enel in care sunt anuntat ca s-au facut verificari la instalatia de ... (vezi toată discuția)